Om schmidt´s naturals og dine armhuler

oprettet d. under schmidt´s naturals

Om schmidt´s naturals og dine armhuler

SCHMIDT'S DEODORANT MISSION ER: Ændre måden hvorpå du tænker DEODORANTER.
schmidt´s deodorant er 100% fri for propylenglycol, aluminium, ftalater, parabener og gluten.
Leder du efter en naturlig deodorant uden uønsket og farlig kemi som rent faktisk får arbejdet gjort? 

 

Fra kemisk deodorant til naturlig deodorant
Har du været vant til kemiske deodoranter kan det være en udfordring at gå over til en naturlig deodorant som schmidt´s. Man syntes at man lugter af sved og at armhulerne virker anderledes. En kemisk deodorant stopper sved poreren i at danne sved og lukke dem af, en naturlig deodorant absorbere sveden med den ingredienser og holder dig tør hele dagen. Og de første 14 dage kan man godt lugte lidt af sved men det er meget lidt og armhulerne skal have lov at vænne sig til at den nye deodorant, dette gælder dog ikke for alle - ikke alle vil opleve at nogen sved lugt det kommer helt an på svedens ph-værdi. Man kan også opleve at huden i armhulen vil opføre sig anderledes og blive lidt rød men dette vil også gå over i løbet af 1 -2 uger. De første 14 dage skal du anvende 5 træk med schmidt´s deodoranter de første 2-4 uger derefter nedsætter du antal træk til dit behov. 

 

Hvor længe kan schmidt´s natural deodoranter holder sig

De kan holde sig i 12 måneder efter de er åbnet uanset sidste salgsdato. Så længe deodoranten ikke har været udsat for iltning kan den holde sig i 12 måneder. Efter sidste salgsdato kan den holde sig i 6 måneder efter den er åbnet.

 

Anvendelsen af schmidt´s deodoranter

Creme deodoranten i krukke:

  • Deodoranten skal anvendes helt tør hud
  • Anvend den medfølgende spartel til dosering af creme deodoranten - der skal anvendes på størrelse med en ært som er nok til begge armhuler
  • Den faste creme deodorant smeltes op mellem håndfladerne med cirkulerende bevægelser til den er helt smeltet til en blød og lækker konsistens
  • Den påføres under armene, med et blødt nedadgående træk med håndfladen således deodorant lægger sig på huden og ikke presses ind i huden

Deodorant sticks:

  • Det er vigtig at huden i armhulen er helt tør inden deodoranten påføres
  • Sørg for at armhulens hud er strammet helt ud, dette gøres bedst ved at bøje armen bagud og lad hånden hvile på baghovedet
  • Det er en hård creme deodorant derfor er det vigtig at holde den kortvarigt mod huden under armene så den blødgøres ved mødet med kroppens varme
  • Den påføres med et meget blidt tryk og en langsom hastighed
  • Den skal ikke køres op og ned, men start oppe fra og kør ned, løft og gentag hvis nødvendigt med at køre oppe fra og ned
  • Skrue ikke sticken for højt op i beholderen da den ellers kan knække. schmidt´s naturals deodoranter er kun sammensat af naturlige ingredienser og der er ingen kemi som holder den sammen.

Eksta Tips: har du din føntørre fremme eller lige ved hånden kan sticken blødgøres ved varmen fra føntørren ( på lav varme) og kun et øjeblik den skal ikke blive så blød at den smelter. 

 

Lidt om armhuler og schmidt´s deodorant
Selvom vi ikke tænke på vores armhuler som et "tørt" område, så er den tynde hud i vores armhuler faktisk tilbøjelig til hydrere, især fordi de antibakterielle egenskaber af mange deodoranter kan føre til at huden udtørre så hold dem fugte!

Kan jeg ikke tåle schmidt´s deodoranter ? Jo det kan du godt hvis du anvender dem korrekt vil du opleve at schmidt´s deodoranter er fuldstændig anderledes end andre deodoranter og at den er som en tør deodorant der virkelig holder dine armhuler tørre hele dagen. 

Kan du ikke tåle æteriske olier eller har duft allergi skal du holde dig til de duft og parfumefri deodoranter. Har du følsom og sensitiv hud anbefaler vi dig at anvende schmidt´s naturals sensitive deodorant sticks

Vi vil så gerne ha du bliver glad for din schmidt´s deodorant så læs vejleningen korrekt. Du finder vejledningen her på siden under hver schmidt´s deodorant her på siden eller læs på bagsiden vejledningen hvordan du anvender den korrekt.

Er der bagepulver i schmidt´s deodoranter ? Nej der er natron i de almindelig deodoranter og magnesium i de senstive samt plantepulver i begge typer. Kan man slå ud af natron ? Ja det kan man godt hvis man presser deodoranten for hårdt ind mod armhulen og køre den op og ned så ridser du armhulernes sarte hud. Anvend deodoranten som brugevejledningen beskriver.

 

Emballagen til schmidt´s deodoranter
schmidt´s naturals anvender kun genanvendeligt emballage båder til deres sticks og glas krukker. Plastikken som anvendes til deres sticks samt lågene til deres glas krukker ude BPA. schmidt´s emballage er certificeret af " Clean the world" 

 

Hudpleje guide til dine armhuler
Vidste du at armhulerne er en af de meste følsomme områder på kroppen, og de ofte er sat i et hjørne for at være en "stinkende" del af vores anatomi, sandheden er at vores armhuler har brug for mere pleje, end vi er tilbøjelig til at antage! De er pakket med en høj koncentration af nerver og lymfeknuder, der absorberer ingredienser direkte ind i vores kapillærer. Ikke kun det, men huden i armhulerne er faktisk tynder end resten af ​​vores hud, og sjældent får sollys hvilken gør at de ekstra tilbøjelig til at følsomhed.

 

Start med massage for at stimulere lymfe vævet i armhulen
Massere dine armhuler, gi dem en blid massage for at stimulere lymfe vævet, øge din immunforsvar, anvend gerne en tyndflyende creme uden parfume. Gør det gerne om aften og sørg for at huden er helt ren og at du ikke har anvendt deodorant. Vask eller tør cremen af når du er færdig.

 

Mørke og misfarvede armhuler
Har du mørke eller misfarvede armhuler er der ikke noget galt, du fejler ingenting, men dine armhuler danner og frastøder også døde hud celler, og bliver ikke hjulpet væk bliver de siddende hvis du ikke fjerne dem. Vask dine armhuler hver aften med en vaskeklud det forebygger men er det ikke noget du får ordnet så fjernes bedst lidt af din ansigtspeeling ( huden er så tynd og sart at en body peeling/scrub er for grov for huden). Fugt huden og peeling med meget blide cirkulære bevægelser og skyl af. Dette er bedst at gøre om aften så huden få ro natten over. Anvend ikke deodorant før næsten morgen.

Anvend ikke en naturlig deodorant på beskidte armhuler. Armhulerne skal være helt rene og helt tørre inden du anvender din naturlige deodorant. Bader du ikke om morgen så vask dine armhuler med en vaskeklud og en mild sæbe, tør huden helt inden deodoranten anvendes.

Anvendelse af nogle deodoranter eller stramt siddende tøj kan irritere vores armhuler efter barbering så prøv at vente 10 minutter, før du tager duft og parfumefri deodoranten på, eller barbere før sengetid og lad huden komme sig natten over.

 

Udrensende maske til dine armhuler
Masken består af 1 spsk. bentonit ler, 2 tsk. økologisk æblecidereddike, 1 tsk. vand. Bland ingredienserne godt og påføre masken i dine armhuler og lad den virker i 5-20 min. skyl efter med lunken vand fx under bruseren. Det er bedst at anvende masken om aften så dine armhuler kan ånde natten over uden deodorant. Masken må ikke blandes med metal skeer eller i metal skåle. Anvend plastik skål / ske.

 

Anvende ikke deodorant om natten
Deodorant bør ikke anvendes til natten det er vigtig at vi lader vores svedkirtler arbejde og at de får lov at svede, og at den sarte hud i armhulerne får lov til at "trække vejret".

 

Test din sveds pH-værdi i armhulerne
Du kan teste din sveds ph-værdi på en nem let måde ved at anvende en pH værdi tester sæt. Hold test papiret op i armhulen i 5-10 sek. og aflæs. Din ph-værdi i dit sved skal helst vise mellem  5,0 - 5,7  er den over eller under bør du kigge på din kost eller på hvilken deodorant du anvender og hvor meget sæbe du vasker dine armhuler med. En forhøjet ph-værdi i din sved er med til at danne svedpletter på dit tøj.

 

Svedpletter på tøjet
Har du opdager en plet på tøjet oppe under armhulens område og spekulerer på, hvordan det kom der? Mange mennesker til skriver disse som "sved pletter", men de er ofte resultatet af et samspil mellem din sved og de aktive ingredienser i din deodorant. Den største synder her er antiperspiranter, som indeholder aluminium-baserede forbindelser, der er særligt tilbøjelig til at danne farve sammen med kroppens urea findes i din sved.
Mange til skriver disse som "sved pletter", men de er ofte resultatet af et samspil mellem din sved og ingredienserne i din deodorant. Den største synder her er antiperspiranter, som indeholder aluminium-baserede forbindelser, der er særligt tilbøjelig til at farve en gang limning med kroppens urea findes i din sved.
For at undgå sved pletter kan du undgå tætsiddende tøj og syntetiske stoffer som kan irritere armhulerne og forværre sveden processen. Sørg også for, at armhulerne er helt tørre før du anvender din deodorant. Deodorant og vand er en dårlig blanding og vandvåde armhuler giver ikke deodorant lov til at gøre dit arbejde.

 

Links til schmidt´s naturals certificeringer:
Clean The World her: https://cleantheworld.org/
Essential Oil University her: https://essentialoils.org/
Non Toxin Revolution her: http://nontoxicrevolution.org/
The Humane Society her: http://www.humanesociety.org/
PeTA  og  PeTA-APPROVED VEGAN her: http://www.peta.org/
The Leaping Bunny her: http://www.leapingbunny.org/
Vegan & Cruelty free her: http://ethicalelephant.com/cruelty-free-vegan-labels-logos/

 

Har du spørgsmål om schmidt´s deodoranter eller dine armhuler så skrive endeligt til os vi svar gerne :) 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar