Hvad er "Vegan" i Glyde kondomer?

oprettet d. under Glyde

Hvad er

Hvad er "Vegan" i Glyde kondomer ?

For at lave en kondom har du brug for meget mere end latexmælk.
I princippet kunne hver eneste kondom være veganer - fordi den er lavet af naturgummilatex, som er et plantebaseret stof, der er fremstillet af et mælkefluidum, der høstes fra gummitræer.

 

Heldigvis er tiderne, hvor præventionsmidler blev fremstillet af tyndtarmen, næsten forbi - selv om der stadig er et mærke kondomer, der stadig er lavet af lammetarm. Heldigvis må disse kondomer ikke sælges i E.U., så du kan være sikker på, at du ikke ved et uheld snuble over dem.

 

For at lave kondomer fra den rå latexmælk kræves der forskellige processer, der igen består af flere forskellige trin. Og det er netop her der er stor forskel mellem veganske og ikke-veganske kondomer - fordi en af ​​de "hjælpende hænder" under gummifremstillingen er kasein. Selvfølgelig er der ingen rester af det, når kondom er klar, men alligevel - de fleste producenter bruger til at gøre gummiet glat og fint og så kan kondomerne ikke kaldes "vegansk" overhovedet, fordi "veganer" ikke henviser til kasein som vegansk.
 

Er der alternativer til casein ?
Glyde´s fabrikant i Malaysia bruger et bestemt tistle-ekstrakt, som gør det samme som kaseinet - så vi kan garantere et 100% plantegrundlag for deres fremstillingsproces. Det er imidlertid klart, at nye udviklinger og ændringer gør produktet noget dyrere end standardgummier, men det er den eneste måde at holde produktet 100% vegansk.
 

Vegan Blomst
Derfor har GLYDE-kondomer i meget lang tid været de eneste kondomer fra alle de mærker, der konkurrerer på det overfyldte europæiske kondommarked, der har formået at få veganskblomst. GLYDE kondomerne har været registreret hos Vegan Society (Reg.nr. 019955) siden 2006.

Har du spørgsmål om Glyde og deres produkter så skriv endeligt vi svare gerne :)


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar