Tips til ORGAID økologiske sheet masker

Oprettet d. under ORGAID

Tips til ORGAID økologiske sheet masker

En måde at forbedre din hudpleje rutine på er med at anvende en ORGAID økologiske sheet maske der genopretter hudens tilstand med naturlige ingredienser kombineret med avanceret teknologi. 


ORGAID anvender ecoderma til deres sheet masker som er:

 • Den nyeste generation af stof til ark masker udviklet med avanceret teknologi
 • En kombination af positive egenskaber fra ikke-vævet stof og naturlige hydrogel
 • åndbar
 • Den klæber sig på huden hvilket således gør det let at flytte rundt
 • Absorberer serum dybere ind i huden
 • Sikker og komfortabel på huden

 

ORGAID har 3 forskellige masker som passer og kan anvendes af forskellige hudtyper, her får du lidt tips til hvordan du får det bedste resulltat og mest ud af maskerne.
Vælg den maske som passer til din hudtype.


ANTI-AGING & MOISTURIZING ORGANIC SHEET MASK

Hvis du ønsker at bremse aldringsprocessen,  der afhjælper rynker og fast hud, sheet masken er proppet med aktive naturlige og økologiske ingredienser. ORGAID Anti-Aging & Moisturizing sheet maske er skabt med beroligende aloe vera der sammen med Witch hazel reducere hævelse, pletter samt fine linjer.  Masken er også fyldt med vitamin B2 som sammen med hydratiserer hyaluronsyre som forsinker hudens naturlige aldringsproces.


VITAMIN C & REVITALIZING ORGANIC SHEET MASK

Fremstår din hud mat og grå uden en sund smuk glød så er det ORGAID Vitamin C & Revitalizing sheet maske du gerne vil have fat i , den gør hudfarve lysere, sundere og afhjælper mørke pletter ( leverpletter)  Den indeholder appelsinskal og granatæble ekstrakt der øge kollagenproduktionen samt antioxidanter, som vil holde huden fast og ungdommelig.

 

GREEK YOGURT & NOURISHING ORGANIC SHEET MASK

Masken er gavnlig for tør hud men også problem hud som acne,  rosacea og irriteret hud har særdeles god effekt af denne sheet maske. Masken er nærende med økologisk græsk yoghurt, beroligende urte ekstrakter og hudstramende vitamin B5. Disse naturlige ingredienser vil holde tør hud hydreret især i de koldere måneder, men også huden er udsat for sol og saltvand samt andre udefrakommende faktorer der virker udtørrende.

 

ANVEND DIN SHEET MASKE KORREKT

Når du har valgt en ORGAID sheet maske  til at behandle din hud, er det vigtigt, at du bruger det korrekt for at se resultater. 

 • Start med at rense din hud med en mild ansigtsrens efterfulgt af en ansigtstoner / skintonic.  Placere derefter sheet masken på dit ansigt. 
 • Sørg for, at masken er påført korrekt, ved at forsigtigt at placere den for at passe rundt om dine øjne, næse og læber. 
 • Lad den virke 10-20 minutter. 
 • Kassere den brugte maske og massage den resterende væske ind i huden i opadgående cirkulære bevægelser når alt serum er masseret ind i huden påføre din ansigtscreme.
 • I posen finder du overskydende serum som du kan anvende over de næste par dag under din ansigtscreme morgen og aften. 

 

Eksta tips: Inden du åbner masken kan du på skift placere hver side af posen mellem pegefinger og langefinger, og derefter trække fingere ned af posens sider så noget af den overskydende serum bliver i posen og kan anvendes enten over de næste dage under i ansigtscreme eller påføres på hals og brystkasse mens masken virker i ansigtet.

 

 

Vi håber du bliver lige så glad for ORGAID som vi er og har spørgsmål så kontakt os endelig vi er her for at guide og hjælpe :) 
 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar