Derfor skal schmidt´s deodoranter blødgøres af din kropsvarme

oprettet d. under schmidt´s naturals

Derfor skal schmidt´s deodoranter blødgøres af din kropsvarme

schmidt´s deodoranter har brug for din kropsvarme

schmidt´s deodoranter er hårde creme deodoranter, så for at kunne virke og for at kunne trække dem på i armhulen skal armhulen være helt tør og stick deodoranten skal holdes mod hudens varme over armhulen indtil du mærke at den bliver blødgjort, når dette mærkes trækkes deodoranten i ned ad gående retning er et trække ikke nok for at dække hele armhulen løfter du deodoranten ud og gentager processen med at trække oppe fra og ned efter.
 

Nogle har ikke tålmodigheden til at vente på at deodorant stikken bliver blød gjort. Så hvis du har en føntørre lige ved hånden kan du bløde gøre den med varmen fra føntørren. ( Dog ikke så meget at den smelter helt kun så den flade blive blød )
 

Huden i armhulen er meget tynd og sart så det er vigtig at armhule huden er strammet ud når deodoranten påføres derfor kan det være en god ide at bøje armen bagud, dette gøres bedst ved at placere hånden på baghovedet på den måde bliver huden stram og du har fuld kontrol over både huden og deodoranten. 
 

Vask dine armhuler godt hver aften og morgen
schmidt´s deodoranten ligger sig på huden uanset om det er deodorant stick eller deodoranten fra krukken så skal vaskes af igen om aften.
Om aften vaskes armhulerne for at fjerne det deodorant som er brugt om morgen for at give armhulen lov til at ånde om natten. 
Om morgen vaskes der for at fjerne sveden og de bakterier der dannes af sveden om natten.

 

Den bedste måde at vaske dine armhuler er med en vaskeklud så du får nemlig fjerne alt deodorant og de døde hud celler på en sammme tid. Anvend gerne en meget mild sæbe eller en intimsæbe som er beregnet til sart følsom hud.
 

Har du spørgsmål så kontakt os endelig vi er her for at guide og hjælpe :) 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar