Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Maestro MasterCard JCB MobilePay

Handelsbetingelser

Websitet er udlukkende B2B 

Er du privat kunde kan du handle alle vores brands her eller hos en af vores mange forhandlere som du finder her

 

Nye kunder

Som kunde skal du have et Cvr. nummer for at kunne handle.

Betaling skal fortages på mobilepay, Dankort, VisaDankort, MasterCard, Visa, Visa Electron, Maestro. organicbeautysupp.dk er godkendt af Nets til at håndtere de ovennævnte betalingskort via Quickpay. Betaling med kreditkort via Quickpay er PCI-certificeret og 3D sikret. Beløbet trækkes på dit kort, når varen afsendes.

Faktura vedlægges forsendelsen samt sendes på mail til oplyste mailadresse.

 

Salgs- og leveringsbetingelser 

Er du godkendt til kredit og alligevel vælger at betale med kort, skal vi gøre dig opmærksom på, at vi trækker beløbet når ordren afsendes. Vil du gøre brug af din kredit skal du vælge "faktura" nederst i betalingsmodulet.

 

Har du ikke kredit og ønsker dette kan du ansøge ved at skrive til info@beauty-supply.dk

 

Betaling skal ske til Jyske Bank 7411 kontonr. 0001023128
Reklamation skal ske indenfor 24 timer af varens modtagelse.

 

Vi forbeholder os ret til uden varsel at ændre vores priser, dog vil optagne ordre altid blive leveret til de angivne priser
 

Alle ordre før kl. 9.00 bliver ekspederet samme dag.

 

Betalingsbetingelser

Har du opnået kredit skal du være klar over at den automatisk bortfalder ved 3. for sen faktura betalinger over 6 måneder og du skal anvende kort eller mobile betaling for levering af ordre. 

Order ældre end 14 dage, hvortil der ikke er modtaget betaling slettes automatisk. 

 

 

 

Fragt
Fri fragt ved ordre over kr. 999,- ex. moms

Ved ordre under kr. 999,- ex moms følger vi GLS fragt priser
Alle pakker sendes med GLS til oplyste adresse. 
Har du oplyst forkert postadresse eller er det ikke er muligt for GLS at aflevere pakken pga. manglende instruktion tilskrives et gebyr kr. 55,00 ex. moms for GLS omadressering eller alternativ adresselevering i din næstkommende ordre (vi vedlægger GLS dokumentation) Betalingen dækker de omkostninger vi konkret har betalt på vegne af dig for ikke fyldestgørende oplysninger. 

Er er du fraflyttet oplyste postadresse, er det på eget ansvar at fremskaffe pakken hos GLS.

 

Organic Beauty Supply leveringstid udgør 2-3 hverdage.

Kontakt os for fragt og levering på info@beauty-supply.dk

 

 

 

Levering til Grønland, Færøerne, Island & Norge

Bestilling og levering til Grønland, Færøerne, Island (sendes med Post Nord) Norge (sendes med UPS)

Bestillingen er eksklusiv fragt og told.

Endvidere tillægges manuelt told gebyr på faktura kr. 150,- ex. moms.

 

 

 

Fragtskader

 

Hvis du modtager en beskadiget produkt kan du skrive til ekspedition@beauty-supply.dk.

 

Udfyld venligst følgende i emnefeltet: Beskadiget produkt modtaget den xx.xx.xxxx.

 

Vi behandler din mail indenfor 24 timer.

 

 

Returnering af defekte produkter 

Vi ombytter eller kreditere kun defekte varer såfremt de returneres. Vi fremsender pdf postnord returlabel, som du kan sende til din kunde. 

 

Fortrydelsesret

 

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget dine produkter, eller får det sidste produkt i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige produkter, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail til ekspedition@beauty-supply.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af forsendelsen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Returnering

 

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returforsendelse af pakken. Du bærer risikoen for produkterne kommer sikker frem til os.

 

Varens stand, når du sender den retur:

 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af produktets værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for, at fastslå produktets art, egenskaber og den måde, det fungerer på. Du kan med andre ord prøve produktet på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

 

Hvis produktet er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af produktets handelsmæssige værdi.

 

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

 

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

 

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret.

 

 

 

 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til

 

ORGANIC Beauty Supply ApS

Københavnsvej 11

4800 Nykøbing F.

 

 

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse, i følge aftale. Husk at anføre dit ordrenummer i emnefeltet.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

 

 

 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

 

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

 

Du skal reklamere inden for "rimelig tid" efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Send en mail med reklamationen til ekspedition@beauty-supply.dk, hvor du beskriver problemet så detaljeret som muligt.

 

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

 

 

 

Varen sendes til

 

ORGANIC Beauty Supply ApS
Københavnsvej 11

4800 Nykøbing F. 

 

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

 

 

 

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, cvr nr, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Vi leverer med GLS, Postnord, UPS og Danske Fragtmænd så for at din ordre kan komme frem til dig modtager nævnte transportøre følgende oplysninger fra os:

Navn, adresse, tlf/mobil nr og e-mail adresse.

 

Personoplysningerne registreres hos ORGANIC Beauty Supply ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

 

Den dataansvarlige på https://organicbeautysupply.dk er (Ejer Anne-Mette Juhl Nygaard-Petersen).

 

Som registreret hos ORGANIC Beauty Supply ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig.

Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@beauty-supply.dk

 

 

 

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@beauty-supply.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: info@beauty-supply.dk

 

 

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

www.forbrug.dk

 

PBS - Pengeinstitutternes Betalings Service
FDIH / Forbrugerrådet
Forbrugerstyrrelsen
Forbrugerstyrrelsen - med karakterbog over online butikker
Forbrugerrådet
Forbrugerinformation

 

https://www.emaerket.dk/

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 22.10.2021