Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Mastercard VISA JCB Maestro MobilePay

Om os

ORGANIC Beauty Supply ApS (Cvr. 31870860) er en 100% danskejet virksomhed beliggende i naturskønne Præstø på Sydsjælland.

 

Vi forhandler og distribuere udvalgte økologiske og naturlige beauty produkter, kosttilskud, livsstilsproduker og fødevarer i Danmark. 

Vi tør og tøver ikke, vi er en tro støtte, for ukendte og nyskabende brands, som ønsker at etablere sig på det danske marked. 

 

Vi sætter en ære i at gøre ukendte, unikke og bæredygtige nicheprodukter, kendte i Danmark. Vi arbejder utrættelige, når vi begynder arbejdet med at formidle nye brands, som vi mener har potentiale overfor den miljøbevidste danske forbruger, som tænker bæredygtigt, med omtanke for jorden og vores næste, helt som vi gør i alt hvad vi gør, i alle processer. 

 

Gennem alle årene, siden 2014 har vi i tæt samarbejde med vores samarbejdspartnere, forhandlet, distribueret og delt vigtig viden, om både nutidens og kommende bæredygtige trends og tendenser for naturlige produkter, velvidende at det er benhårdt arbejde, at nå netop dig som forbruger, i en tid hvor du bliver bombarderet med alverdens informationer, så ser vi det stadig, som vores fornemmeste og absolut vigtigste opgave, at blive ved med formidle vores viden, for at sikre, at du som forbruger har den bedst mulige viden, for derved at kunne tage de rigtige valg for dig og din familie. 

 

I tæt samarbejde med producenter og leverandører eksporterer vi udvalgte brands til andre lande i EU. Vores eksport er sat i system og vi hjælper i dag både udenlandske og nu også danske virksomheder med deres eksport via vores svenske, tyske og hollandske websites. 

 

Ønsker du at forhandle vores brands er du velkommen til at ansøge B2B forhandler login her

Godkendte B2B forhandlere er velkomne til at anvende vores billeder og tekster med henblik på markedsføring. 

 

Læs evt. vores handelsbetingelser mm her

 

Du kan kontakte os alle hverdage mellem 09:00-16:00 på telefon 40844143 eller på mail ekspedition@beauty-supply.dk

 

 

 

 

 

 

Laura Leth

Administrativ assistent

bogholderi@beauty-supply.dk

 

 

 

 

Line Carlsen

Sociale medier ansvarlig

line@beauty-supply.dk

 

 

 

 

Anne-Mette Juhl Themsen

Virksomhedsejer

info@beauty-supply.dk

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ved tilmelding til nyhedsbrev er du altid blandt en af de første til at modtage de seneste nyheder samt spændende inspiration og nyeste trends