Korrekt intimbarbering

oprettet d. under FAIR SQUARED

Korrekt intimbarbering

Korrekt intimbarbering 


Do and don´ts ved barbering

 • Vidste du at det er bedst at barbere sig om aften da huden regenererer bedst om natten
 • Inden du starter med at barbere dig er det vigtig at hygiejnen er i orden.
 • Vask hænderne så der ikke sidder bakterier som kan forværre evt. ved at du skære dig eller ved indgroet hår som kan være betændte i forevejen.
 • Tjek at din skraber er helt i orden og at der ikke sidder gamle sæbe rester, hår eller gamle hud mellem bladene som gør at du får fat i en bakteriebombe.
 • En anden vigtig ting er at du skal huske at din skraber er et personligt redskab som du ikke dele med andre.
 • En skraber som deles med andre eller som ikke er ordenlig ren kan sprede skægpest som kan være svært at komme til livs. Skægpest er ikke farligt men yderst ubehageligt og ser ikke lige frem godt ud.
 • Brug en feksible skraber med et bevægelig skrabehoved den kan nemlig følge din kurver både i ansigtet og på kroppen.
 • Anvender du en stiv engangs skraber så husk at det er "engangs skraber" den er ikke egnet til at blive brugt flere gange. Den er ofte fremstillet af meget billigere materialer og har ikke et bevægeligt skrabehoved.
 • Barbere du ved håndvasken skal vasken ikke fyldes med vand hvor skraberen skylle i " det er en ren bakteriebombe" en skraber skal altid skylles under rindende vand.
 • Peel ikke inden barbering skraberen fjerner de døde hud celler. Men er dine skinneben helt grå, tørre og kløende på grund af dødt hud er det en god ide at fjerne de døde hud celler inden du barbere.


Sådan barbere du
Varmt vand hjælper med at blødgøre hårene og det tar ca. 3minutter at blødegøre hårene med varmt vand. Skal du ikke under bruseren inden barberingen kan du bruge en vaskeklud som er skyllet op med varmt vand og placere den hvor du vil barbere og gentag gerne flere gange.
Ved intim barbering med FAIR SQUARED anvender du først barberings olien 2-3 dråber massere ind og løfter hårene ud fra huden. Barberings olien fra FAIR SQUARED kan anvendes over hele kroppen, og skal ikke fjernes inden barberingen.
Kom en lidt barbersæbe på på det område du vil barbere, og barbere nu med hårenes groretning  og hold evt. huden stramt der hvor du barbere så det er lettere at styrre skraberen, skyl din skraber under rindende vand meller hvert skrab. Gør nu området ren med vand og sørg for at alle sæbe rester er fjernet. Du kan nu enten stoppe her hvis du er tilfreds med resultatet eller du kan gentage barbering med at barbere mod hårenes groretning.
Dup huden tør og anvend FAIR SQUARED aftershave balm for at berolige huden.

 

De drilske armhuler
Hårene i armhulerne kan ha forskellig groretning så lettes er jo at køre skraberne i den samme retning men det er særlig smart. Hos nogle få vokser hårene i samme retning men det er ikke hos de fleste.
Du kan over en periode lade hårene gro under armhulerne så du kan se hvor hvilken vej de vokser på den måde danner du et lille "landkort" i armhulen så du ved hvordan du skal bruge din skraber. 
Når du barbere din armhuler er det ikke nok bare at holde armene ud fra kroppen, huden er tynd og sart derfor skal bøje armen bagud og hånden hvile på baghoved på den måde får du strammet huden op og barberingen går nemmere og du kommer ikke til at skære dig selv med skraberen.
Ren gør din skraber og opbevar den korrekt
Når din barbering er overstået gør mange det at de lader den ligge i brusenichen hvor der ofte er fugtigt og uden at få den renset ordenligt efter brug.
Gør din skraber ordenlig ren skyl den grundigt under vandhanen og under meget varmt vand og afslut med iskold vand, og tør den efter med et håndklæde der ikke fnuller.
Du kan også anvende Skin O Care rens.
Opbevar din slraber et tørt sted så den er klar og ren til næste gang du skal barbere dig.

 

Fugt fugt og mere fugt
Og gerne den korrekt fugt. Når du barbere dig udøver du vold både på huden og på dine hår, og du fjerner ikke bare hårene men også den gamle hud så den nye hud bliver helt blottet, og den skal beskyttes med fugt så anvend gerne fx FAIR SQUARED aftershave balm efterfølgende og dagene efter en mild lotion og påføre gerne med cirkulære bevægelser og ikke op og ned bevægelser.


Det du skal undgå når du lige har barberet dig
Rigtig mange hiver skraberen frem lige inden de skal til standen, til poolen eller til en en dampende jacuzzi men det er ikke særlig smart - det er en ren bakteriebombe som du godt kan undvære. Så barbere dig aften før.
Deodorant - uff hvor kan det brænde og du vil hoppe rundt og baske med armene. Du kan godt anvende en deodorant men vær´ sikker på at den er parfumefri og uden aluminium og alkohol, og vent gerne til næste morgen og hvis ikke så vent ihverfald 10-15 min. 
Tæt siddende tøj er heller ikke rart det genere den blottede hud som ingen beskyttelse har når hårene er væk.

 

Indgroet hår
Indgroet hår kan være øm affære - døjer du med indgroet hår så anbefaler vi at du holde igen med barbering i en periode eller nøjes med at trimme.
Håret skal hjælpes ud - brug en steril nål og en pincet.
Brug først en  varme komprimering først i ca. 10 minutter - dette får håret til overfladen - lad være med at grave håret ud hvis du ikke nemt kan komme til det. 
Du må ikke hive håret helt ud, hvis du kan undgå at gøre det; bare sørg for at den indgroede kom uden for huden og lad området få ro nogle dage inden du fjerne håret.
Hvis du anvender komprimeringen  og du stadig ikke kan se et tegn på at håret kommer frem til overfladen vil du ikke være i stand til selv at fjerne det. Det kan være noget helt andet og derfor bør du opsøge din læge.
Et indgroet hår er et hår der krøller sig tilbage på sig selv. Mens indgroede hår er mere almindeligt forekommende hos personer med krøllet hår, vil næsten alle udvikle sig et tidspunkt i deres liv. 
Nogle gange ser du en løkke af håret tæt på overfladen af ​​huden. Det betyder, at spidsen af ​​håret er begyndt at vokse ned i huden. Hvis du får en nål i løkken vil du let kunne trækker håret ud og her er det vigtig at du ikke bliver ved med grave i området men bare lader håret være i ro.
Vask området omkring det (tidligere) indgroede hår med varmt vand og fugtighedsgivende sæbe. Påfør et antiseptisk middel for at give ekstra beskyttelse mod infektion. 
Undgå at bære stramme beklædningsgenstande på dette område og eksfolier regelmæssigt for at forhindre nye indgroede hår. Du kan ønske at anvende en daglig topisk løsning for at forhindre yderligere indgroede hår i at udvikle sig.
Hvis disse metoder ikke virker, skal du tale med din læge eller hudlæge for at få receptpligtig medicin.

 

Har du spørgsmål til os omrking intimbarbeing så skriv endelig vi er her for at hjælpe :)

 


Kommentar(er) 1

 • Mia Felicia Larsen
  Mia Felicia Larsen

  Hej :) jeg har store problemer for tiden med \"bylder\" både store og små,som kommer nogen tid efter intimbarbering. både i armhulen og ved skridet. der er ingen indgroede hår. Hvorfor sker det. Har god hygieje med mine redskaber. Hilsen Mia

  Svar

Skriv din kommentar