Smag på verden med Pure Garden

Oprettet d. under Pure Garden

Smag på verden med Pure Garden

Pure Garden leverer mere end blot krydderi de udvikler skræddersyede økologiske og veganske krydderiblandinger.

 

Du kan nu komme til at smage på verden på en anden og mere spændende måde.

 

Pure Garden´s krydderiblandinger er udviklet af  Maria-Louise Beuchert og Aron Hamann, de har begge flere års erfaring fra krydderibranchen.

 

Blandinger, der smager og udfordrer sanserne

 

Fra Pure Garden finder du 6 krydderiblandinger  - Du kan få noget helt almindeligt – eller noget helt anderledes

 

 

 

Falafel stammer fra Mellemøsten og opskrifterne er ofte gået i generationer og hver familie har ofte sin egen måde at lave denne skønne ret så det er næsten umuligt at efterabe det man har smagt, men med Pure Garden Falafel Mix kan du være sikker på at ramme plet hver gang, du kan også varier smagen ved at tilsætte frisk koriander, paprika, hvidløg eller chili. Nyd  falaflerne i en salat, i pitabrød, i en durumrulle, til risretter eller bare som en lækker snack.

 

Pure Garden økologisk og veganske Nasi Goreng Mix giver den gode smag til den klassiske indonesiske risret som smager helt forrygende og skal du prøver noget nyt så er den nemt at lave og sætter gang i dine smagsløg med smage af koriander, hvidløg, løg, spidskommen, salt, ingefær, gurkemejerod, sukker, chili, sort peber og chili mix(paprika, chili). Nasi Goreng er en enkelt ret med ris og masser af grønsager Suppler ved at tilsætte kokosmælk, frisk koriander eller chili til retten. Derudover kan krydderi blandingen anvendes til klassiske indonesiske retter, bl.a ristaffel med tofu, karry/kokos suppe og lignende. 

 

Kilder din smagsløg efter barbecue og duften af grill på terrassen så er Spicy BBQ Mix lige noget for dig. Du får her den fulde barbecuesmag af koriander, ingefær, paprika, sort peber, hvidløg, kardemomme, spidskommen, løg, kanel, chili mix(paprika, chili) og nelliker. Du kan f.eks. skære tofu, seitan eller tempeh i tern og massere dem ind i krydderiblandingen hvor efter de ristes i oven eller på grillen indtil de blive sprøde og lækre Rist kikærter på panden med et drys af krydderiet som kan anvende i en salat, i pitabrød eller i en grøntsagsret. Derudover kan Spicy BBQ også anvendes til klassiske indiske gryderetter, risretter og lignende.

 

 

Det indiske køkken er kendt for sin sammensætning af krydderier og Garam Masala er en klassiker og her har du muligheden for at få den samme smag hver gang du laver den og den vil helt sikkert blive en hit i familien da smagen af salt, koriander, ingefær, paprika, sort peber, hvidløg, kardemomme, spidskommen, løg, kanel, chili mix(paprika, chili) og nelliker vil spille med deres smagsløg. Lave f.eks lækker proteinrig tilbehør til din salat ved at riste kikærter eller edamama bønner på panden med et drys af Garam Masala henover. Du kan f.eks. skære tofu, seitan eller tempeh i tern og massere dem ind i krydderiblandingen hvor efter de ristes i oven eller på grillen til de bliver sprøde og lækre, de kan spises sammen med salat, anvende dem også i pitabrød, durumruller eller servere dem som små lækre tapas stykker. Garam Masala kan også anvendes i klassiske indiske retter med masser af grønsager efter eget valg.

 

Er du til indisk mad så er denne krydderi blanding lige noget for dig, den indeholde alle de krydderier som er nødvendige for at lave en lækker Dahl (Sambar) så du får kildet dine smagsløg med koriander, salt, spidskommen, sort peber, bukkehornsfrø, chili mix(paprika, chili), gurkemejerod og kanel. Du skal anvende 2-3 spsk. af krydderi mixet til en portion til 4 personer. Derud over kan det anvendes til klassiske indiske retter som steg ris og grønsager, kun fantasien sætter grænser.

 

Den mexicanske ret Chili Con Carne kan virkelig nå ny højder med Pure Garden Kakao & Chili Mix den fremmer smagen og lade din gane nyde hver eneste krydderi fra denne mix og med vegan udgaven af Chili Con Carne tilsætter du en dåse drænet sorte bønner og 1-2 spsk. af Kakao & Chili mix med salt, koriander, spidskommen, fedtfattig kakao 10%), sukker, hvidløg, kanel, løg, chili (5%), chili mix(paprika, chili), sort peber og oregano.  Kakao & Chili mix kan også anvendes i bønnefrikadeller og bønne burger bøf, og ønsker du en stærkere smag kan du tilsætte mere chili.

 

Du finder opskrifterne ved at klikke på krydderiglasene 

 

De spændende og lækre krydderiblandinger kan anvendes både i veganske og ikke veganske retter

 

 

Krydderierne kan indeholde spor af gluten

 

Certificringer: Dansk Øko Mærke - DK-ØKO-100 - EU/ikke-EU-jordbrug

 

 

 

 

Har du lyst til at forhandle vores økologiske og veganske Pure Garden krydderiblandinger 

 

Kontakt os på mail: info@beauty-supply.dk -  på telefon 91 83 55 77 eller ansøg om forhandler login 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar