VISA Electron MasterCard VISA JCB Dankort + VISA/Dankort Maestro MobilePay

Alteya Organics

Oprettet d. under Alteya Organics

Alteya Organics

Bærende olier, basisolier eller carrier oils... Kært barn har mange navne.
Uanset hvad man kalder dem er det vegetabilske olier, der med deres egenskab for at kunne bære sig selv, har en bred vifte af anvendelsesmuligheder, både alene og i samspil med f. eks. æteriske olier.

De bærende olier anvendes ofte til at fortynde de mere koncentrerede og kraftige æteriske olier; f.eks i forbindelse med aromaterapi.

Der er mange anvendelsesmuligheder med de bærende olier:
Som ansigtsolie, kropsolie, hårolie, negleolie, håndolie.

Økologisk Acai olie stammer fra Euterpe Oleracea plantens frø og udvindes ved koldpresning. Den økologiske Acai-olie hydrerer og fugter både hud og hår og er meget udbredt i kosmetik som en vigtig ingrediens i produkter som anti-aging cremer, lotion, balsam mv.
Acia olien anvendes som anti-aging, antioxidant, glatter huden, pigmentering, lette ar, styrker håret, fremmer hovedbunden sundhed. Acia olien kan blandes op med andre olier og æteriske olier hvis man har behov for det. 
Hudtype: følsom og moden hud

Økologisk Abrikoskerneolie er fremstillet ved koldpresning.
Den er rig på essentielle fedtsyrer og er kendt for sin evne til at trænge ind og nærer huden uden at efterlade en fedtet fornemmelse.
Abrikoskerneolie er kendt for sin fugtgivende og genoplivende egenskaber.
Den er også særdeles velegnet til som ansigtsolie, body oil, massage olie og makeupfjerner og kan anvendes hjemmelavet ansigt og kropsplejeprodukter

Økologisk Avocado olie er udvundet af frugten fra Persea Americana planten ved koldpresning. Avocadoolien er meget rig på vitaminer, mineraler og fedtsyrer, og har god effekt på hud, hår og negle. 
Anvendelsetips:
Som ansigtsolie skal den anvendes på let dampet og fugtig hud lige efter badet eller efter afrensning af huden, 3-6 dråber varmes op mellem hænderne og masseres ind i den varme hud.
Som kropsolie anvendes den på fugtig hud lige efter badet. 
Som hårolie varmes nogle få dråber op mellem hænderne og krammes ind i håret.
Som negleolie masseres 1 dråbe olie godt ind i neglen og neglebåndet, gerne dagligt eller flere gange om ugen
Avocadoolien kan blandes op med æteriske olier hvis man har behov for det.
Hudtype: Alle 

Økologisk Baobab olie stammer fra frugtfrøene fra Adansonia Digitata-træet og udvindes ved koldpressing. 
Olien har et højt indhold af vitamin A, D, E, F, beta-caroten, aminosyrer, vinsyre, Omega 3, 6 og 9, som er vigtige for en sund hud. 
Baobab-olie er berømt for sine fremragende fugtgivende egenskaber på hud og hår, samtidig med at det hjælper problematisk hud og atopisk eksem.
Baobab olie kan blandes op med andre olier og æteriske olier hvis man har behov for det.

Økologisk Borage olie (Borago Officinalis - Hjulkrone) er en mild olie med højt indhold af gammalinolinsyre (flerumættet omega-6 fedtsyre) som er gavnligt for dehydreret, følsom eller irriteret hud. 
Den nærende olie har en positiv effekt på hudens tekstur, smidighed og fugttab, sidstnævnte som forbindes med tør hud.
Borage olien er kan anvendes til alle hudtyper, men er specielt god til tør og moden hud. 
Den har antiinflammatoriske egenskaber, velegnet til hudproblemer og behandling af ar. 
Olien kan med fordel blandes med andre anti-aging serums og øjenkonturserum. 

Økologisk Calendula olie (morgenfrue) stammer fra blomsterne af planten Calendula Officinalis. 
Morgenfrueblomsterne dyrkes på Ateya Organics egne økologiske jordbrug og bliver høstet ved håndkraft og forarbejdes på egen destillationsanlæg.
Olien beroliger, reparerer huden og har antibakteriel virkning, samt hjælper huden til hurtigere sårheling. 
Den er velegnet til alle hudtyper, men anbefales hovedsageligt til tør hud. 
Calendula-olien hjælper huden med at forblive frisk og beskytter den mod udtørring og for tidlig ældring.

Økologisk Camellia frøolie (Camellia Oleifera) er en bærende olie med fugtgivende og antioxidante egenskaber. 
Oliens molekylære struktur svarer til talg, hvilket gør at den absorberes let og trænger ind i de dybere hudlag uden at efterlade huden fedtet.
Denne milde olie er spækket med antioxidanter, omega 3, 6 og 9 fedtsyrer, plantekollagen og squalen, der bidrager til en smuk teint.

Castor olie (ricinusolie) udvindes fra frøene fra Ricinus communis-planten ved koldpresning.
Castor olie er en meget populær olie i kosmetikindustrien, da den hjælper med fremme cremens hvide farve og shimmer af øjenskygger, læbestifter og anden makeup. 
Anvendelsetips:
Som ansigtsolie skal den anvendes på let fugtet hud lige efter badet eller efter afrensning af huden, 3-6 dråber varmes op mellem hænderne og masseres ind i den varme hud. 
Som hårolie varmes nogle få dråber op mellem hænderne og krammes ind i håret.
Den kan også anvendes som serum på øjenbrynene da den fremmer hårvækst og giver en dybdegående pleje af hårene.
Castor olie kan blandes op med andre olier og æteriske olier hvis man har behov for det.

Chia Seed Olie (Salvia Hispanica) er en bærende olie med dybt fugtgivende egenskaber.
Med sin unikke komponentprofil er chiaolie velegnet til både hud og hår. 
Den nærende Chia Seed olie er rig på omega-3 og er kendt for at forbedre hudens barriere samt begrænse fugttab.
Hudtype: Alle

Evening Primrose olie fremstilles fra frøene fra Oenothera Biennis planten og olie ekstraheres ved koldpresning under 40 graders temperatur og uden lys og luft. 
Evening Primrose olien er rig på vitamin E og umættede fedtsyrer. Olien er mere stabil i forhold til andre basisolier. 
Den holder huden elastisk, næret og forhindrer for tidlig ældning af huden. 
Evening Primroseolien kan blandes op med andre olier hvis man har behov for det .
Hudtype: følsom og moden hud

Økologisk Flax seed olie (hørfrøolie) udvindes af frøene fra Linum Usitatissimum-planten ved koldpresning.
Olien har lindrende effekt på fx eksem, acne, irriteret og tør hud. Olien er også god efter soleksponering. 
Olien er en essentiel ingrediens i mange cremer og geler, som har til formål at fugte og udglatte huden.
Egenskaber: eksem, acne, irriteret og tør hud, cellulite, lindrer irritationer, blødgørende samt reducerer inflammation.

Vindruekerneolie udvindes af frø fra Vitis Vinifera druen ved koldpresning. 
Vindruerneolien er en naturlig kilde til fedtsyrer, antioxidanter og vitamin E og F samt beta-caroten. 
Olien er meget anvendt inden for det kulinariske og inden for kosmetik branchen på grund af den værdifulde egenskaber.

Økologisk Hasselnøddeolie udvindes fra nødden af Corylus Avellana-planten ved koldpressning. 
Der kræves ca. 2,5 kg hasselnødder til produktionen af 1 liter olie. Olien har en gennemsigtig til guld-gul farve.
Den økologiske hasselnøddeolie absorberes hurtigt i huden.
Hjælper til opstramning og fugtgiver huden.
Hasselnøddeolie bliver ofte anvendt i hårplejeprodukter.

Økologisk hampfrøolie er fremstillet af frøene eller hele planten Cannabis Sativa ved koldpresning. 
Hampfrøolie er rig på essentielle fedtsyrer, calcium og zink. Den høje koncentration af essentielle fedtsyrer i hampfrøolie er, hvad der gør den så specielt. 
Hampfrøolie har stærke antiinflammatoriske egenskaber og er en stærk antioxidant. 
Den er en god hjælp til eksem, infektioner, acne og andre hudproblemer.

Økologisk Jojoba olie er af den højeste kvalitet og 100 % ren.
Den giver fremragende fugt og pleje til huden og virker blødgørende.
Jojoba olie er en naturlig antiinflammatorisk egenskaber.
Jojoba olie er egnet til brug sammen med æteriske olie til fx aromaterapi eller parfume hvor den fungere som en basisolie. 
Hudtype: tør, følsom eller moden hud. 

Økologisk Karanja olie udvindes af frøene fra Pongamia Glabra træet ved koldpresning.
Olien har en lysegul til gul i farven. 
Karanja olien har fremragende rensende og antiseptiske egenskaber for huden.
Velegnet til at afhjælpe fx eksem, psoriasis, acne og skæl.
Karanja olien er antiseptisk, helende, rensende og anti-parasitisk.
Rigtig god til moden og aldrende hud. 

Økologisk Macadamia olie fremstilles af nødder fra Macadamia Ternifolia-planten ved koldpresning.
Olien har en lysegul farve og en sød duft. Dens struktur er meget tæt på det menneskelige sebum, og på grund af dette absorberes den hurtigt og får ikke huden til at se fedtet ud.
Olien har fremragende fugtgivende egenskaber og er meget velegnet til tør og moden hud, da den hjælper med at udglatte, gøre huden mere elastisk og giver et friskt udseende.
Den er god til solskoldninger og ar. 
Den er også god til håret, så det ser sundt og velplejet ud.

Økologisk Meadowfoam Seed olie er en blid olie, som har fremragende fugtgivende og beskyttende egenskaber for huden. 
En ekstremt modstandsdygtig olie over for oxidation og som indeholder komponenter som hæmmer kollagen-nedbrydende enzymer i huden.
Med sin rige tekstur hjælper den med at danne en barriere for at fastholde hudens naturlige fugt, hvilket forhindrer udtørring i huden. 


Økologisk Neem olie udvindes fra nødderne fra Melia Azadirachta-planten ved koldpressning.
Olien har guldgul til orange farve og en stærk, karakteristisk duft med en note af nødder og hvidløg.
Den anvendes også i den kosmetiske sektor til produktion af sæber, håndcremer og forskellige hårprodukter.
Olien er meget populær i Ayurveda til behandling af forskellige hudinflammationer og til at øge kollagenproduktionen i huden samt til problematisk hud.

Økologisk Olivenolie udvindes fra frugten af Olea Europaea-planten ved koldpressning.
Den har gulgrøn farve og krydret duft.
Den økologiske olivenolie kan anvendes individuelt eller som en forbindelse i hjemmelavet kosmetik, især til pleje til tør og moden hud.
Mange kropsprodukter indeholder olivenolie som et stærkt fugtigheds- og nærende middel.
Olien kan anvendes alene og det absorberes hurtigt af huden. Er også meget velegnet som hårolie, olien giver et sundt og smukt hår.

Økologisk Granatæbleolie er rig på vitamin C og essentielle antioxidanter, som har energigivende og stimulerende effekt på hud og hovedbund.
Granatæblefrøolie indeholder en sjælden essentiel fedtsyre kendt som punicinsyre (også kaldet omega 5) som har vist sig at afhjælpe samt reducere forekomsten af inflammation, støtte kollagenfibre og fremme elasticitet.
Granatæbleolie forbedre udseendet af beskadiget hud og ar.

Økologisk græskarkerneolie er fremstillet af frø fra Cucurbita Pepo plante ved koldpresning. 
Olien er fremragende kilde til essentielle fedtsyrer Omega 6 og 9, Vitaminer A, E og B samt Zink. 
Det har mange fordele for huden, herunder hydrering, forbedringafhudens elasticitet og så  har den et højt indhold af antixodant og er en effektiv pleje mod ældning af huden samt forbedre huden blodcirkulation.
Græskkerneolie er også en god hjælp mod acne.

Økologisk Risklid olie udvindes af kimen af risens indre.
Den indeholder en stor procentdel af fedtsyrer, som er rig på Omega 3 og 9, E-vitamin og Gama Oryzanol. 
Risklidolie har været anvendt i århundreder til at rense, blødgøre, fugte, berolige, nære og udglatte huden.
Den næringsrige sammensætning af olie er kendt for at understøtte cirkulation i huden og derved forbedre hudens teint.
Olien afhjælper samt minimere også forekomsten af evt. mørke rande og hævelser omkring øjenområdet og tilfører huden fornyet glød. 
Oliens indhold af ferulinsyre har den egenskab,  at det potentielt øger hårvæksten og den generelle sundhed af hovedbunden. 

Økologisk Rosehip olie (Hyben) er fremstillet af frøene af Rosa Canina-planen, der kommer fra Alteya Organics øko-certificerede jordbrug i Bulgarien og er fremstillet ved koldpresning. 
Rosehip Oil er et fremragende hudhydratiserende middel og har et højt absorptionsniveau, det trænger langt ind i huden, og bevarer hudens fugtniveau.
Organic Rosehip olie er en af de bedste anti-rynke olier, og kan anvendes ren direkte på huden. 
Den er også særdeles velegnet til som ansigtsolie, body oil, massage olie, mod stræk mærker og kan anvendes hjemmelavet ansigt og kropsplejeprodukter 
Hudtype: tør, normal og moden hud. 

 


Økologisk Sancha Inchi olie er en koldpresset letvægtsolie med fantastiske fugtgivende egenskaber. 
På grund af oliens unikke profil af naturligt forekommende komponenter såsom omega-3 og omega-6 fedtsyrer og vitamin E,  er den god til at nære både hud og hår.
Sancha Inchi olien er rig på essentielle antioxidanter og har en let sød duft. 
Olien kan med fordel anvendes både til hud og hår. 
Velegner til følsom, irriteret eller uren hud.
Den absorberes hurtigt i huden og giver langvarig fugt. 

Økologisk Safflower olie (Tidselolie) kan prale med at indholde det rigeste indhold af flerumættede fedtsyrer blandt bærende-/botaniske olier. 
Olien afhjælper hudens tekstur og tone, samtidig med at den lindrer irritation og tørhed. 
Den er specielt velegnet til at fugte og nære tør eller akne-udsat hud, da den har en ikke-fedtet tekstur og absorberes hurtigt uden at tilstoppe porerne.
Tidselsolie kan anvendes i dine egene hudplejeformuleringer (DIY) eller som olie alene. 
Velegnet til alle hudtyper, inklusiv følsom og acne-udsat hud.

Økologisk Sweet Almond olie (sød mandel) udvindes, ved koldpresning, fra kernen i stenen fra frugterne fra Prunus Dulcis.
Olien er fra gamle tider blevet anvendt til hud, hår og skønhedpleje. 
Mandelolie er rig på vitamin A og E, proteiner, mineraler og fedtsyrer.
Økologisk sød mandelolie absorberes hurtigt og glatter huden.
Den har meget god effekt på tør, følsom og moden hud. Den lindrer betændelser og irritation, stimulerer kollagen og øger den elastiske produktion.
Bio sød mandelolie er velegnet til massage.
Det er en af de mest kraftfulde naturlige stimulanter til hårvækst.

Økologisk Tamanu olie, også kaldet det grønne guld er gennem århundrede været kendt og anvendt mod forskellige hud- og hårsygdomme.
Den stimulerende olie fremmer hudens elasticitet, så den fremstår yngre, glattere og blødere.
Den fugter også tørt og beskadiget hår og anvendes til at støtte hårvækst og vitalitet i håret. 
Olien har en dyb duft og fed mørk farve og kan derved ændre farven og aromaen af ​​dine kosmetiske kreationer

Økologisk hvedekimolie udvindes af kimene fra Triticum Vulgare-planten ved koldpresning.
Det er en af de olier med den absolut tykkeste konsistens.
Olien er meget nærende for den tørre og modne hud og er rig på E-vitamin, mineraler, makro- og mikroelementer og derfor har den en meget karakteristisk duft.
Hvedekimolien er yderst velegnet til øjenområdet.
Olien afhjælper også spaltede spidser. 
Den anvendes som bæreolie, da den stabiliserer de æteriske olier og får dem til at holde længere.

Økologisk Argan olie udvindes af Argania spinoza-træet som kun vokser i Marokko.
Der går cirka 80 kg Argan nødder til at fremstille 1 liter arganolie. 
Olien har ekstremt værdifulde egenskaber.
Det indeholder vitamin A og E og Omega 6. Er velegnet til behandling af hudinfektioner, insektbid, hududslæt.
Olien fremmer regenereringen af hudens celler.
 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar