Bag om schmidt´s naturals deodorant Charcoal + Magnesium

oprettet d. under schmidt´s naturals

Bag om schmidt´s naturals deodorant Charcoal + Magnesium

Bag om schmidt´s naturals deodorant Charcoal + Magnesium

 

schmidt's naturals er begejstret for at annoncere, at et nyt medlem er kommet til deres familie af produkter: Charcoal + Magnesium Deodorant Stick

Mennesker har udnyttet charcoal (trækulens) helbredende egenskaber i tusindvis af år til behandling af sygdom. Kan du tænke på en ældre, mere naturlig ingrediens?
Brugen af ​​charcoal er helt tilbage til de gamle egypteres medicinske anvendelse, ligesom vi gør i dag. 


Antibaterielle og absorberende egenskaber
Er elsket for dens antibakterielle og absorberende egenskaber, folk er blevet forelsket i alt, hvad der har aktiveret kul i sig. 


Charcoal omtales som et "mirakel" ingrediens.
Nogle sværger ved at vaske deres ansigt med kulrensning ved acne.
Aktivt charcoal kapsler skulle også hjælpe på fordøjelsen.
Andre børster tænderne med det da gør tænderne naturlige hvide og giver mundhulen samt tandkødet en detox behandling og hjælpe med at afbalancere ph-niveauet i munden og fjerne bakterier, der forårsager dårlig ånde. Og der kan vi jo henvise til CHARWHITE som også er i vores sortiment.
Charcoal  er også kendt for at lindre insektbid, slangebider og udslæt, og når det blandes med vand. 
Der er også nogle som drikker det da det efter sigende skulle bidrage til at reducere højt kolesteroltal. 


Hvordan virker det i deodoranten
Aktiveret kul er absorberende fordi den suger fugt og toksiner til sig når de forlader kroppen som i fx vores sved. Hvis du er interesseret i at indarbejde trækul i din daglige hygiejne rutine, skal du tjekke schmidt's innovative Charcoal + Magnesium deodorant.

 

Denne helt nye deodorant giver de samme resultater som alle de andre deodorant sticks fra schmidt´s naturals så du kan neutralisere lugt og fugt naturligt og effektivt. Men Charcoal + Magnesium går et skridt videre ved at kombinere to af schmidt´s skinnende stjerne ingredienser og for første gang nogensinde: magnesium (fra sensitive følsomme hudformel) og natriumbicarbonat (fra deres almindelige formel). Så tal om at sammensætte det bedste fra begge verdener. På toppen af ​​det styrker de deodoranten af med introduktionen af ​​deres nye heltrediens: charcoal
 

Magnesium forbliver en af ​​de mest værdifulde mineraler i verden og opretholder vitale funktioner i vores krop som elektrolyt og hjælper med produktion af enzymer og antioxidanter.
 

Og hvordan dufter den så  vil du nok spørger du? Vi kan lide at beskrive det som duften af ​​frisk ny faldet sommer regn. Du må modstå fristelsen til at gnide lidt på din nakke eller bag ørerne. 
 

Udover schmidt´s prisbelønnede formler af naturlige ingredienser tror vi charcoal + Magnesium er den nyeste og største innovation inden for sved - og lugtbeskyttelse. 

 

Har du spørgsmål om schmidt´s naturals deodorant Charcoal + Magnesium så skriv eller ring vi svare gerne :)

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar